Seccions

domingo, 20 de enero de 2013

Presentació del CB Onda

Dissabte 19 de gener era un dia de festa per al nostre club. Després d'un matí on jugaven molts dels nostres equips de les categories inferiors, per la vesprada tocava la presentació dels 9 equips durant el descans del partit del primer equip. Finalment no se va poder realitzar durant el descans per diferents problemes, pel què se va optar per fer-la només finalitzar el partit.

Així, durant el partit entre el primer equip i el CB Burjassot, el Pavelló Municipal d'Onda estava totalment ple de públic animant al CB Onda, la qual cosa va ser fonamental per tal d'aconseguir una victòria molt treballada.

A les 18:00 començava el partit amb alternàncies en el marcador gràcies al gran ritme anotador dels dos equips. El Burjassot aconseguia distanciar-se en el segon quart amb avantatges de fins 9 punts. Després d'un temps mort del nostre entrenador Juanjo, els nostres van tornar al seu alt ritme anotador, i gràcies a l'encert des de la línea de 6,75 i una bona defensa, vam aconseguir un parcial de 18-1 que ens ficava 41-32 a falta de 2 minuts per al descans. Un parcial de 0-6 durante eixos dos minuts ficava el partit en 41-38 al descans i tot per decidir.

En la reanudació, un roín inici els donava de nou un avantatge als rivals de 5 punts. Però el suport del públic va fer que el CB Onda s'entregarà al 100% i remontara en el marcador, i gràcies de nou al bon joc, aconseguir avantatges de 10 punts durant tota la segona part que van ser desicives. Tot i això, els de l'Horta Nord es van apropar en el marcador (78-76) en l'últim minut. Però l'encert onder des de la línea de tirs lliures va ser desiciu. Al final, victòria per 83-77 i començava la festa del club.

Amb Ximo d'speaker, se presentava a tots els equips del club, que anaven eixint jugador per jugador. Els 88 membres del club dels 9 diferents equips eixien i es feien les seues respectives fotos.
Es va destacar els resultats i èxits de tots els equips i jugadors, així com els principals objectius del CB Onda, entre els que destaca el consolidar la secció femenina i traure un primer equip femení en els pròxims anys.

Agrair a tots els pares i mares dels jugadors i jugadores del club per la seua ajuda que ens ofereixen totes les setmanes i pel seu comportament exemplar. També als diferents patrocinadors del club, sense els que seria impossible seguir endavant. I també als anteriors presidents, juntes directives i entrenadors que van treballar en el club tant estos anys passats com en l'actualitat, gràcies als quals som hui el que som. I per últim al regidor d'esports de l'Ajuntament Pepe Broch per la seua presència en este gran dia.

Per últim, tots els membres del club es van fer la foto de club, on eixen tots els que formen el CB Onda